iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Engelse tieners buigen iPhone 6 Plus in de Apple Store

Deel artikel

De lancering van de iPhone 6 Plus heeft na de #Bentgate affaire een enorme deuk opgelopen en dat omdat een aantal gebruikers (slechts 9) geklaagd heeft over een verbogen iPhone 6. Niet lang nadat de eerste geluiden over omgebogen iPhone 6 Plus toestellen in de wereld waren gekomen, kwam YouTube gebruiker Lewis Hilsenteger met een filmpje waarin hij liet zien dat hij de iPhone 6 Plus met enkel zijn handen kon ombuigen.

Het YouTube filmpje is in minder dan een week tijd meer dan 47 miljoen keer bekeken. Het filmpje heeft waarschijnlijk ook twee tieners uit Engeland geïnspireerd om te kijken of de iPhone 6 en iPhone 6 Plus echt te buigen waren. De twee tieners hebben hun buigwerkzaamheden gefilmd en ook op YouTube gezet maar ze deden dit niet met eigen iPhones, nee ze zijn speciaal afgereisd naar een Apple Store in het Verenigd Koninkrijk om met eigen ogen, maar vooral met eigen handen te kijken of de toestellen konden buigen.

In het filmpje vragen de twee tieners eerst aan de Apple Store medewerker of het toestel echt kan buigen alvorens ze het zelf maar uit gaan testen. Het oordeel van de twee tieners is: Ja, de iPhone 6 Plus is te buigen. Dat de tieners niet echt slim zijn blijkt wel uit het feit dat ze met gezicht op het filmpje staan, het zal dan ook vast niet lang duren voordat de twee even flink aan de tand gevoeld worden. Zie hieronder het filmpje van de twee tieners in actie!

http://youtu.be/NuKNdw10qss

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt