iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Eerste zending iPhone 6 Plus verlaat Foxconn

Deel artikel

In onder andere Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk worden morgen de eerste iPhones uitgeleverd aan consumenten die een pre-order hebben geplaatst. De eerste vliegtuigen met de eerste lading nieuwe iPhones zijn dinsdag vertrokken vanuit China naar de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Apple is ontzettend druk met het gehele proces om zoveel mogelijk iPhone 6 en iPhone 6 Plus exemplaren te verschepen vanuit China naar de eerste negen landen. Gisteren is al bekend geworden dat Foxconn de productie niet aan kan en het is ook maar de vraag of iedereen die een pre-orde heeft geplaatst morgen een exemplaar ontvangt. Naast het transport vanuit China heeft Apple ook nog het één en ander te regelen voor de verkoop van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, want in de negen geselecteerde landen start morgen ochtend klokslag 08:00 uur de verkoop van de nieuwe toestellen in de Apple Stores.

Per vliegtuig zullen er ongeveer 200.000 iPhones verscheept worden. De iPhones worden rechtstreeks verscheept vanaf de fabrikant Foxconn in China. Dat de eerste zending onderweg is blijkt uit een foto van het transport gemaakt door de piloot van de Boeing 747. Het transport verloopt soepel maar Foxconn kan het aantal pre-orders niet verwerken en Apple verwacht dat lang niet alle pre-orders voor het einde van de maand uitgeleverd zijn.

De verkoop van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus start in Nederland op vrijdag 26 september in de Apple Stores in Den Haag, Haarlem en Amsterdam. Consumenten kunnen vanaf vannacht 00:01 uur pre-orders plaatsen bij de bekende providers zoals T/Mobile, Vodafone en KPN maar een exacte leverdatum is nog niet bekend. Wil je als eerste de iPhone 6 Plus of iPhone 6, dan zul je vrijdag 26 september voor één van de Apple Stores in Nederland moeten gaan staan!

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt