iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste iPhone 6s geruchten duiken op

Deel artikel

Het kan nog wel negen maand duren voordat Apple de nieuwe generatie van de iPhone gaat presenteren maar nu al duiken er op het internet geruchten op met betrekking tot de nieuwe toestellen. De vraag die voornamelijk door Apple-gebruikers zelf gesteld worden zijn; Maakt Apple wederom gebruik van een Samsung-chip en komt er een optische zoom voor de iSight camera?

Het is nog te vroeg om specifiek te zeggen wat Apple van plan is met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het mag wel duidelijk zijn dat Apple na het ongelooflijke succes van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus wederom met de zelfde formaten op de markt komt. De meeste geruchten die tot nu toe de kop op steken zijn het logische gevolg van de afgelopen jaren bij iPhones.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de iPhone 6s en iPhone 6s Plus een A9-chip krijgen, die wederom door Samsung geproduceerd wordt. Althans als we de Taiwanese DigiTimes moeten geloven die dit bekend hebben gemaakt via bronnen bij verschillende leveranciers van Apple. Naast de A9-chip zullen de twee nieuwe iPhones ook uitgerust worden met optische zoom bij de iSight camera en zullen de beide smartphones uitgerust worden met een druksensor.

De nieuwe druksensor zal ‘Force Touch’ gaan heten en deze sensor meet hoe hard je op het beeldscherm van de iPhone drukt. Deze technologie wordt door Apple al gebruikt bij de Apple Watch. Het laatste gerucht dat bij ons binnen is gekomen heeft betrekking op het werkgeheugen van de iPhone. Apple zal naar alle waarschijnlijkheid het huidige LPDDR3-geheugen willen upgraden naar LPDDR4-geheugen. Dit zal zorgen voor een enorme snelheidsboots. Het werkgeheugen wil Apple verhogen van 1GB naar 2GB, waardoor je nog sneller kunt multitasken met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt