iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Eerste grote update iOS 8

Deel artikel

Aanstaande maandag 20 oktober zal de eerste grote update van iOS 8 beschikbaar komen. Maandag 20 oktober zal iOS 8.1 beschikbaar komen en dit is hard nodig want iOS 8 is de grootste release ooit maar ook de meest buggy iOS release ooit.

De update naar iOS 8.1 staat helemaal in het teken van bugfixes, maar er worden ook nieuwe functies toegevoegd. Het besturingssysteem krijgt met de update naar iOS 8.1 ook ondersteuning voor Apple Pay. Helaas is Apple Pay alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

Een andere nieuwe diensten die met iOS 8.1 komt is iCloud Photo library. Verder bestaat de update naar iOS 8.1 vooral uit bugfixes, zodat iOS 8 op alle toestellen die het besturingssysteem ondersteunen goed werkt.

Op 20 oktober zal iedereen gelijk iOS 8.1 willen downloaden waardoor de download tijd langer kan zijn dan wanneer je een paar dagen wacht. Voor het upgrade naar iOS 8.1 moet de batterij van het iOS apparaat minimaal 50 procent zijn anders wordt de download gestopt. Zorg er tevens voor dat je een goede draadloze verbinding hebt met Wi-Fi om het upgraden naar iOS 8.1 soepel te laten verlopen.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt