iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Eerste foto’s behuizing iPhone 6c te zien

Deel artikel

Vorige week melden wij al dat Apple voor dit najaar niet één, niet twee maar drie nieuwe iPhones voor ons in petto heeft. Naast de iPhone 6s en iPhone 6s Plus komt Apple na alle waarschijnlijkheid ook met de iPhone 6c op de proppen.

Nu zijn de eerste foto’s gelekt waar mogelijk de behuizing van de iPhone 6c te zien is. De iPhone 6c krijgt net als iPhone 5c een 4 inch scherm. Het toestel zou volgens de geruchten er bijna exact hetzelfde uit zien als de iPhone 5c. Er zijn veel discussies gaande met betrekking tot de behuizing want niet iedereen gelooft dat Apple wederom met een plastic behuizing komt omdat gebleken is dat iPhone 5c niet heel goed in de markt lag.

Op de gelekte foto’s is duidelijk te zien dat de iPhone 6c een inkeping heeft voor de True Tone flitser die Apple geïntroduceerd heeft bij de iPhone 5s. Op de foto’s is nog meer te zien namelijk dat de behuizing van iPhone 6c veel meer gaatjes heeft aan de onderkant dan de iPhone 5c, het lijkt erop dat iPhone 6c meer volume kan produceren.

De exacte specificaties van iPhone 6c en de andere iPhones zijn nog niet bekend maar we kunnen wel stellen dat men denkt dat iPhone 6c gebaseerd is op iPhone 5c. De iPhone 6c is al heel vroeg gelekt, want het is nog maart en normaliter brengt Apple pas in september de nieuwe iPhones op de markt. Afgelopen jaar bleken heel veel geruchten over iPhone 6 en iPhone 6 plus te kloppen en destijds kwamen ook de eerste geruchten in maart de kop op steken.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt