iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Drie nieuwe iPhones op komst

Deel artikel

De Engelse IT-website DigiTimes meldt dat Apple aan drie nieuwe iPhones werkt. Volgens de redacteur komt Apple in september met de nieuwe iPhones. Apple komt volgens DigiTimes met snellere versies van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus en daarnaast zou Apple werken aan een iPhone met een 4 inch beeldscherm, de iPhone 6c.

De onthulling van DigiTimes komt eigenlijk niet als een verrassing. Vorig jaar lanceerde Apple de iPhone 6 en iPhone 6 Plus en normaliter komt het bedrijf uit Cupertino, Californië dit jaar met een kleine upgrade van deze smartphones. Door het vergroten van het beeldschermformaat bij iPhone 6 en iPhone 6 Plus bediend Apple nu een nieuwe markt en zijn veel Android gebruikers overgestapt naar iOS.

Ondanks dat Apple nieuwe gebruikers verwelkomt, zijn er ook klachten op social media over het formaat van de nieuwe iPhones. De sprong van een 4 inch iPhone naar een iPhone met 4,7 inch of zelfs 5,5 inch vinden veel gebruikers te groot. Consumenten hopen daarom ook stellig dat Apple wederom komt met een 4 inch iPhone.

Over de vormgeving van het 4 inch model is nog niets bekend. De vormgeving van iPhone 6s en iPhone 6s Plus zal zoals gebruikelijk hetzelfde zijn als de voorgangers.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt