iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het design van de iPhone 6

Deel artikel

Voordat iPhone 6 uitgebracht werd gingen er al een aantal geruchten en ontwerpfoto’s rond over het feit dat de nieuwe iPhone een ander design zal gaan hebben. Uiteindelijk bleek tijdens de onthulling van de smartphone dat al deze geruchten en foto’s waar waren. De iPhone 6 heeft, vergeleken met de iPhone 5, een compleet nieuw design gekregen. Zo zijn de randen beter rond gemaakt waardoor de smartphone beter in de hand ligt, heeft het scherm een upgrade gekregen en is hij groter dan de iPhone 5. Daarnaast beschikt de iPhone 6 ook over allerlei nieuwe hardware wat de mobiel ontzettend snel maakt, dit merk je dan ook meteen bij bijvoorbeeld het opstarten van de mobiel of bij bepaalde apps.

De voordelen van het nieuwe design

Het nieuwe design brengt ook enkele voordelen met zich mee. Doordat de smartphone grote is gemaakt is het touchscreen ook vergroot, de mobiel beschikt nu over een screen-to-body ratio van 65,8%. Dat is 5% meer dan de iPhone 5, hierdoor is ook de resolutie van het scherm verbeterd en beschikt de iPhone 6 nu over een scherm dat bestaat uit 750 bij 1334 pixels. Daarnaast ligt de iPhone door de ronde randen veel beter in de hand dan zijn voorganger, wat er natuurlijk voor zorgt dat je er meer plezier mee hebt.

Je oude iPhone 6 verkopen

De iPhone 6 is natuurlijk al wat ouder, inmiddels is de iPhone 7 alweer een tijdje uit en zit de iPhone 8 (als deze zo genoemd wordt) er alweer aan te komen. Wanneer je dus voor één van de nieuwere iPhones gaat dan is het verstandig om je oude iPhone 6 te verkopen, op die manier haal je nog het meeste winst uit je oude iPhone. Er zijn online verschillende aanbieders die een bepaald bedrag bereid zijn te betalen voor jouw iPhone 6, dit kunnen bedrijven zijn maar ook particulieren waarmee je in contact komt door bijvoorbeeld marktplaats. Wanneer je, je smartphone gaat verkopen aan een bedrijf dan is het voordeel dat je meestal al meteen weet hoeveel geld je ervoor krijgt en hoe snel je dit ontvangt. Het voordeel van het verkopen aan een particulier is dat deze meestal meer bereid te betalen zijn voor jouw iPhone dan een bedrijf.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt