iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

De beste camera is nu nog beter

Deel artikel

iPhone liefhebbers wisten het al langer maar nu moet de rest van de wereld er ook echt maar eens aan geloven, de iSight Camera van de iPhone 6 Plus is de allerbeste camera op een smartphone ooit. Apple heeft de camera voorzien van een compleet nieuwe lens en door innovatieve technologieën is de iSight camera met 8 megapixels nog beter dan dat het al was.

Al generatie na generatie gebruikt Apple voor de iSight camera slechts 8 megapixels maar toch komt de iSight camera ieder jaar als beste uit de bus. Doordat Apple innovatieve technologieën gebruikt en een volledig nieuwe sensor is Apple instaat geweest om de iSight camera wederom sterk te verbeteren.

De iSight camera van de iPhone 6 Plus komt nog net iets beter uit de bus dan de iSight camera van de iPhone 6. De smartphonecamera van de iPhone 6 Plus is namelijk uitgerust met optische beeldstabilisatie waardoor iedereen een geweldig mooie foto kan maken die scherp gesteld is. De iPhone 6 iSight camera heeft alleen digitale beeldstabilisatie en hierdoor kunnen we concluderen dat de iSight camera van iPhone 6 Plus nu nog veel beter is dan die van zijn kleinere broertje.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt