iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dat is één

Deel artikel

Het zal je maar gebeuren, heb je net uren in de rij staan wachten om de iPhone 6 te bemachtigen, laat je het toestel live op televisie direct op de grond vallen. Dit overkwam een Australische jongen vanochtend, in het Australische Perth.

Perth is één van de steden waar de iPhone 6 en iPhone 6 Plus vanaf vandaag verkrijgbaar zijn. Zoals gewoonlijk bij een iPhone lancering stond er in Perth een lange rij met wachtende, om maar als één van de eerste een felbegeerde iPhone 6 (Plus) te bemachtigen. Sommigen personen hebben er een hele nacht of zelfs langer voor in de rij gestaan.

Bij een lancering van de iPhone is het altijd weer een drukte vanjewelste, niet alleen met liefhebbers er is ook meer dan genoeg aandacht van de media. In Perth kwam een jongen na uren wachten uit de Apple Store gelopen en als trotse eigenaar van een iPhone 6 met 4,7 inch beeldscherm werd hem door een lokale verslaggeefster gevraagd om zijn aankoop te laten zien.

De jongen zit duidelijk vol adrenaline en krijgt het doosje waarin de iPhone 6 zit met moeite open. Door de zenuwen en adrenaline loopt het allemaal niet soepel en uiteindelijk krijgt de Australische jongen het doosje open Maar OEPS, de net nog trotse eigenaar laat het gloednieuwe toestel van schrik op de grondvallen.

Het is de eerste iPhone 6 maar vast en zeker niet de laatste iPhone 6 of iPhone 6 Plus die kennis maakt met de straatstenen. Gelukkig voor de Australische jongen is het beeldscherm niet gebarsten en verder lijkt er niet veel aan de hand, op enkele krasjes na.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt