iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Braziliaan verbreekt eigen wereldrecord sms’en met iPhone 6 Plus

Deel artikel

Vorig jaar verbrak de destijds 16 jarige Braziliaan het wereldrecord sms’en met de Samsung Galaxy S4. Dit jaar heeft de Braziliaan zijn eigen wereldrecord verbroken van vorig jaar, maar ditmaal met een iPhone 6 Plus.

Het Guinness World Records, de officiele website van het Guinness Book of Records heeft dit gemeld. In slechts zeventien seconden wiste de nu 17 jarige Braziliaan Marcel Fernandes Filho een Engelse zin van vijftig woorden te typen.

Hij verbrak zijn eigen wereldrecord van 18,19 seconden met ruim 1 seconden. Bij beide wereldrecords maakte de Braziliaan gebruik van het Flesky-toetsenbord, waar gebruikers via swipe-bewegingen acties als spaties invoegen of woorden kunnen verwijderen.

Voordat Marcel Fernandes Filho het record verbrak van het super snel sms’en stond het op naam van Gaurav Sharma. Hij gebruikte precies hetzelfde toetsenbord maar bleef steken op 18,44 seconden voor het typen van vijftig woorden. Marcel Fernandes Filho is

Kun jij ook net zo snel sms’en als Marcel Fernandes Filho?

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt