iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Bij T-Mobile verhogen ze de databundels kosteloos

Deel artikel

Ben je al klant bij T-Mobile? Dan heeft de telecomprovider goed nieuws voor jou. T-Mobile gaat namelijk bestaande klanten trakteren op meer data in hun abonnement. De verhoging van de databundels geldt niet alleen voor bestaande klanten ook nieuwe klanten gaan er van profiteren. T-Mobile heeft afgelopen week al haar bestaande klanten via een e-mail op de hoogte gesteld van de gratis verhoging en ook op het forum van T-Mobile wordt de gratis verhoging aangekondigd.

Klanten met een Stel Samen & Stel Bij-,Stel Samen- of Samengesteld-abonnement krijgen vanaf 6 mei standaard meer data in hun bundel. De verhoging geldt alleen voor klanten met internetbundels van 2, 5 of 10 GB. Zij krijgen vanaf mei respectievelijk 3, 6 of 12 GB aan data.

Het betreft de abonnementen voor zowel particulier als zakelijk. Heb je al een abonnement bij T-Mobile maar met een kleinere bundel dan hierboven genoemd, dan val je helaas buiten de verhoging. Voor klanten die in aanmerking komen voor gratis meer data, hebben al van T-Mobile een sms-bericht of e-mail ontvangen.

Het mooie aan de verhoging is dat het je als klant niets extra’s kost. T-Mobile meldt in het bericht dat zij heeft verstuurt aan haar bestaande klanten: “Wij zien dat jullie meer behoefte hebben aan mobiel internet. Steeds vaker kijk je filmpjes en stream je muziek op jouw smartphone of tablet.” Daarnaast meldt T-Mobile: “De behoefte aan meer mobiel internet zien we vooral bij klanten met een grotere internetbundel.”

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt