iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Bestel de iPhone 6 Plus vanaf 26 september

Deel artikel

Enkele uren nadat het Apple event afgelopen was kwam het nieuws naar buiten dat de iPhone 6 plus en de iPhone 6 vanaf 26 september 2014 in Nederland en Belgie verkrijgbaar zijn. Als je als eerste de iPhone 6 Plus in handen wilt hebben kun je beter vroegtijdig naar één van de Apple Stores gaan want vanaf 8 uur in de ochtend gaan de deuren open en zal het dringen worden om een felbegeerde iPhone 6 Plus te bemachtigen.

Naar verluidt zijn er niet heel extreem veel exemplaren verkrijgbaar bij de drie Apple Stores in Nederland want Apple meld zelf op de website dat wie het eerst komt het eerst maalt. Gelukkig bestaat er vandaag de dag het internet want nadat de eerste iPhone 6 Plus en iPhone 6 verkocht zijn in de Apple Store knallen de providers en telecom webwinkels de toestellen ook de deur uit. Wij zijn benieuwd hoe snel er nee verkocht moet gaan worden voor de iPhone 6 Plus.

Afgelopen jaren vlogen de nieuwe iPhones als warme broodjes over de toonbank en dat zal dit jaar absoluut niet minder zijn. Helemaal omdat je nu de keuze hebt uit twee verschillende groottes. Naar onze mening is de Apple iPhone 6 plus het vlaggenschip, dit is het toestel die iedereen moet hebben! Welk formaat koop jij van de nieuwe iPhone?

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt

Apple

Apple Watch begin 2015 verkrijgbaar

There is One More Thing zei CEO Tim Cook tijdens het Apple event op 9 september. De legendarische woorden One More Thing werd door oud