iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Apple’s nieuwe iOS voor de iPhone

Deel artikel

Kan Apple’s nieuwe iOS, iOS 10, op mijn apparaat? Dat is een veel voorkomende vraag die de oudere gebruikers van Apple producten zich afvragen. Apple heeft aangekondigd dat iOS 10 niet op elke Apple apparaat gebruikt zal worden, voor sommige oude producten zoals de iPhone 4S, iPad 2 en iPod touch 5e generatie wordt deze bijvoorbeeld niet toegepast. Hoezo krijgen deze appraten het nieuwe besturingssysteem nou niet? Nou, dat is omdat de specificaties van het product het niet meer aan kunnen, het nieuwe besturingssysteem maakt namelijk gebruik van zwaardere processen die alleen de ‘moderne’ apparatuur nog aan kan. De oudere versie van Apple’s producten hebben alleen 512MB RAM-geheugen, dit is één van de voornaamste redenen dat iOS 10 niet uitgevoerd zal worden als het nieuwere besturingssysteem.

Het nieuwe besturingssysteem op de iPhone 6, 7 en 8?

Ook de wat oudere iPhone, iPhone 6, beschikt over Apple’s iOS 10. Dit komt mede doordat de iPhone 6 relatief erg oud is, maar nog steeds bij de top hoort van de meest populaire en gebruikte smartphones op dit moment. Ook de iPhone 7, het laatste vlaggenschip van Apple, beschikt over dit besturingssysteem. Dit was natuurlijk wel te verwachten aangezien dit Apple’s laatste topmodel was dat ze uit hebben gebracht en over de laatste hardware beschikken. Echter is ook deze smartphone al redelijk wat verouderd en komt Apple binnenkort met de iPhone 8. De iPhone 8 is nog niet officieel bekend gemaakt echter zijn er al wel veel afbeeldingen en foto’s over de smartphone vrijgegeven door andere personen, of deze foto’s en afbeelding echt zijn is niet zeker. Ook gaat het gerucht dat deze smartphone een nieuw iOS met zich mee zal brengen, hier is echter nog niet veel duidelijkheid over en wij wachten dus nog in spanning af tot Apple zelf iets naar buiten brengt.

Een iPhone abonnement

Apple staat bekend als een wat luxurieus merk, dat is ook te merken aan de prijs die zij vragen voor hun smartphones. Een smartphone van Apple kost al gauw tussen de 600 en 900 euro, dit is natuurlijk een flink bedrag wanneer je dit in één keer zal moeten betalen. Daarom zijn er verschillende providers die de mogelijkheid bieden om over de nieuwe smartphone van Apple te beschikken door middel van een abonnement. Hierbij betaal je dus maandelijks een bedrag aan provider en zij geven jij in ruil daarvoor een smartphone met meestal inclusief een sim kaart. Deze providers bieden ook andere services aan zoals bijvoorbeeld internet en tv, deze kan men tegenwoordig vaak combineren in combinatie met de smartphone abonnement en zo diverse kortingen ontvangen. Ook bieden deze providers verschillende Alles in 1 pakketten aan die zowel internet als telefonie als televisie aanbieden. Bent u benieuwd naar de keuzes die mogelijk zijn voor uw smartphone én internet, telefonie en tv-abonnement? Bekijk dan eens een alles in 1 vergelijken website waar bijna alle providers op staan die mogelijk zijn in Nederland. Heeft u toch liever alleen internet, wat wij tegenwoordig best kunnen begrijpen, dan kunt u op die website ook allerlei internet providers vergelijken voor de beste deal.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt