iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Apple Watch later dan verwacht

Deel artikel

Bij de presentatie van de Apple iPhone 6 Plus was er ‘One More Thing’ de Apple Watch. CEO Tim Cook presenteerde voor de eerste keer sinds lange tijd weer een nieuwe gadget. Veel Apple fans waren alleen teleurgesteld dat de Apple Watch pas begin 2015 verkrijgbaar zal worden.

9To5Mac meld op basis van bronnen binnen Apple dat de Apple Watch pas in de lente van 2015 verkrijgbaar zal worden. Dit zal betekenen dat de smartwatch van Apple pas in april of mei in de winkels ligt. Dit is voor heel veel Apple fans een tegenvaller, want iedereen had nu de zinnen gezet op een komst in de eerste maand van 2015.

CEO Tim Cook gaf aan begin 2015 tijdens de presentatie maar al snel werden berichten naar buiten gebracht dat de Apple Watch niet voor het einde van februari in de winkels zal liggen. De presentatie van de Apple Watch viel in goede aarde en Apple liefhebbers kunnen dan ook niet wachten tot dat de gadget in de winkels ligt.

Vorige week kwam tevens een bericht in het nieuws met betrekking tot de Apple Watch. De smartwatch zal naar verluidt elke avond aan de oplader moeten, zodat je de volgende dag weer volledig gebruik kunt maken van de Apple Watch.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt