iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Apple Watch begin 2015 verkrijgbaar

Deel artikel

There is One More Thing zei CEO Tim Cook tijdens het Apple event op 9 september. De legendarische woorden One More Thing werd door oud CEO’er Steve Jobs regelmatig gebruikt als er weer een totaal nieuw product op de markt kwam.

Dit jaar stond One More Thing voor de Apple Watch. De smartwatch van Apple. Het is een smartwatch die totaal anders is dan alle andere want het heeft een uniek besturingssysteem en je kunt navigeren met het wieltje aan de rechterkant van de Apple Watch.

Er is voor iedereen wel een Appl Watch want Apple brengt drie verschillende modellen op de markt te weten Apple Watch, Apple Watch Sport en Apple Watch Edition. De Apple Watch Edition is van 18 karaats goud en heeft een saffier kristal display. Je kunt met de Apple Watch ongelooflijk veel doen.

De Apple Watch is 9 september jl. wel aangekondigd maar de smartwatch zal dit jaar nog niet op de markt verschijnen. Apple heeft het nieuwe product op de planken liggen voor het begin van 2015. De Apple Watch is verkrijgbaar vanaf 350 euro.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt