iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Apple verhoogd de productie van iPhone 6 Plus

Deel artikel

Dat de iPhone 6 Plus populairder is dan de iPhone 6 hebben wij al vermeld. Nu zou Apple de productie van de iPhone 6 Plus verhoogd hebben, ten koste van de productie van de iPhone 6. Hoe de verhouding nu is ten opzichte van de twee toestellen qua productie is niet bekend.

Fabrikant Foxconn melde in eerste instantie dat ze dagelijks 400.000 exemplaren van iPhone 6 produceerde en 140.000 exemplaren van iPhone 6 Plus, tot op heden heeft Foxconn nog niet gemeld hoe de verhouding nu is.

De vraag naar de iPhone 6 Plus heeft Apple onderschat. In eerste instantie werd uitgegaan dat iPhone 6 veel meer zou worden verkocht, maar de iPhone 6 Plus heeft nu een enorme lange lever tijd en dat wijst er duidelijk op dat de iPhone 6 Plus meer besteld wordt dan Apple van te voren heeft ingeschat.

Doordat de iPhone 6 een hogere productie aantal per dag had is het logisch dat de verhouding qua productieaantallen nu bijgesteld worden. Apple heeft nog niet naar buiten gebracht hoeveel iPhone 6 Plus toestellen er verkocht zijn. Ondanks dat Foxconn de productie aantallen bijstelt kan het nog wel even duren voordat alle retailers weer voldoende iPhone 6 Plus modellen hebben.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt