iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Apple Pay nu beschikbaar in de Verenigde Staten

Deel artikel

Afgelopen maandag heeft Apple de eerste grote update voor iOS 8 uitgerold. Met de update is het voor klanten in de Verenigde Staten ook mogelijk om Apple Pay te gebruiken. De nieuwe functie is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Apple heeft nog geen bericht naar buiten gebracht wanneer Apple Pay beschikbaar komt in andere landen.

Apple Pay was een van de grote releases tijdens de presentatie van de twee nieuwe iPhones. Met de nieuwe functie kunnen gebruikers van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus mobiel betalen door een druk op de knop. Het is noodzakelijk om een creditcard toe te voegen aan Passbook en deze te verifiëren. Hierna kunnen gebruikers in de Verenigde Staten mobiel betalen.

Ondanks dat Apple Pay alleen nog maar beschikbaar is in de Verenigde Staten is het mogelijk voor internationale gebruikers om gebruik te maken van Apple Pay. Dit heeft een Canadese YouTube kanaal onderzocht en in een video laten ze zien dat Apple Pay buiten de Verenigde Staten te gebruiken is.

Wil je gebruikmaken van Apple Pay dan is het noodzakelijk om de instellingen van je iPhone aan te passen. Als eerste moet de taal en regio ingesteld worden op Verenigde Staten. Ten tweede moet je bij Passbook een creditkaart toevoegen, maar Apple Pay werkt alleen met een Amerikaanse creditkaart. Ben je in het bezit van een Amerikaanse creditkaart dan zou volgens het Canadese Youtube kanaal Apple Pay over de hele wereld te gebruiken zijn.

Apple Pay werkt natuurlijk alleen bij speciale kassasystemen die nfc ondersteunen. In de video wordt aangetoond dat Apple Pay werkt bij een Canadese frisdrankenautomaat, die nfc-betalingen ondersteunt. De betaling met Apple Pay is heel eenvoudig zoals je kunt zien in de gemaakte video.

http://youtu.be/w9PRYphuCLc

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt