iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Deel artikel

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt je nieuwe portemonnee altijd bij de hand want vanaf nu betaal je gewoon met je iPhone of Apple Watch. En dit allemaal door één simpele aanraking.

Apple Pay gaat levens veranderen, Apple Pay is tijdbesparend, Apple Pay is de toekomst. Met de nieuwe betaalmethode van Apple wordt het mogelijk om contactloze betalingen te voldoen en het is ook nog eens super veilig want je kunt betalingen alleen verrichten met jouw eigen vingerafdruk.

Het is nog niet duidelijk wanneer Apple Pay beschikbaar komt in Nederland. Apple moet eerst om tafel met financiële instellingen en bedrijven die Apple Pay zullen gaan accepteren. In de verenigde Staten is Apple Pay vanaf oktober 2014 beschikbaar.

Er zijn al een aantal creditcard maatschappijen en banken die Apple Pay ondersteunen in de VS. Daarnaast zijn er al enkele winkels en restaurants die Apple Pay accepteren, waaronder McDonalds
Apple Pay is een veel makkelijker manier om straks al je betalingen met te doen.

Wij kunnen niet wachten tot Apple Pay in Nederland beschikbaar komt en jij?

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Watch begin 2015 verkrijgbaar

There is One More Thing zei CEO Tim Cook tijdens het Apple event op 9 september. De legendarische woorden One More Thing werd door oud