iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Apple Pay binnenkort in Nederland beschikbaar

Deel artikel

Onlangs heeft Apple een eigen betaalmethode gelanceerd namelijk Apple pay. Vooralsnog is de betaalmethode van Apple alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, maar Apple Pay lijkt binnenkort ook beschikbaar te komen voor Europeanen. Apple zoekt in een vacature naar een stagiaire die het Apple Pay-team in Londen moet versterken.

De vacature beschijft nauwkeurig wat de stagiaire allemaal kan verwachten van de stage bij het Apple Pay-team. Zo kan de stagiaire ervaring op doen in een team dat gaat onderhandelen met de grote Europese banken, het Midden-Oosten, Afrika en India. Voor de functie schrijft Apple voor dat de stagiaire communicatief vaardig moet zijn in de volgende talen: Spaans, Duits, Italiaans en Frans. Hiermee lijkt de eerste uitrol voor Apple Pay weggelegd voor de grote Europese landen. Nederland lijkt niet tot de eerste uitrol te behoren maar de verwachting is dat op korte termijn Apple Pay ook in Nederland beschikbaar komt.

Apple Pay is de toekomst want je betaald op een nieuwe draadloze manier. Het enige wat je bij Apple Pay nodig hebt is je vinger en deze te laten scannen door Touch ID. Binnen luttele seconden is de betaling voltooid via je bank of creditkaart. De kaartgegevens worden veilig opgeslagen op de iPhone 6 Plus en de transactiegegevens zijn volgens Apple volledig anoniem.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt