iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Apple lekt zelf voor het event de nieuwe iPads

Deel artikel

Aan de vooravond van de presentatie van de nieuwe iPads heeft Apple zelf op woensdagavond per ongeluk de nieuwe tablets onthult. In een verschenen document van iOS 8.1 in Apple’s digitale boekwinkel stonden duidelijk de twee nieuwe iPads vermeld en dit tegen het zere been van Apple zelf in.

Doorgaans is het Amerikaanse bedrijf heel goed in het bewaren van nieuwe producten maar dit keer hebben ze zelf de fout begaan door de nieuwe tablets zelf in het document van iOS 8.1 te vermelden.

Het gaat om de iPad Air 2 en de iPad Mini 3. Beide tablets zijn uitgerust met Touch ID. Met deze functie kunnen de tablets zonder toegangscode ontgrendeld worden en is het mogelijk om aankopen te doen in bijvoorbeeld de Apple App Store.

Al enige tijd gingen de geruchten rond over de komst van de nieuwe tablets en vanavond zou het eindelijk zover zijn dat Apple de iPad Air 2 en iPad Mini 3 wereldkundig bekend zouden gaan maken middels een speciaal georganiseerd evenement. Het evenement zal nu minder belangstelling krijgen want de hele wereld is al op de hoogte van Apple’s nieuwe tablets.

Het document waarin de twee nieuwe tablets in voorkwamen is woensdagavond maar kort online geweest in de digitale boekwinkel van Apple. Het is inmiddels alweer verwijdert. Verwacht wordt dat exact hetzelfde document vanavond weer online komt te staan na de presentatie.

Het gelekte document:

Bron: <a href="http://9to5mac.com/2014/10/15/ipad-air-2-and-ipad-mini-3-with-touch-id-confirmed-show-up-early-in-itunes/">9To5Mac.Com</a>
Bron: 9To5Mac.Com

 

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt