iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Apple kondigt nieuwe iPhones eerder aan

Deel artikel

Mogelijk presenteert Apple de nieuwe iPhones een maand eerder dan voorheen. Naar verluid worden de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in augustus al onthuld, dit meldt althans de doorgaans goed ingelichte analist Kuo Ming-chi.

De twee nieuwe toestellen worden de opvolgers van de succesvolle iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De nieuwe generatie zal als ze in augustus onthuld worden in september van dit jaar verkrijgbaar worden. Analist Kuo Ming-Chi verwacht dat Apple niets verandert aan de grootte van de toestellen en dat zal betekenen dat de toestellen een beeldschermformaat krijgen van respectievelijk 4,7-inch en 5,5-inch.

De iPhone 6s zal 66 procent van de verkopen op zich nemen en de iPhone 6s Plus zal de rest voor zijn rekening nemen. Volgens de eerst geruchten is het goed mogelijk dat de nieuwe toestellen uitgerust worden met Force Touch en een 12 megapixels camera.

Force Touch is het meest innovatief want met deze nieuwe technologie wordt het beeldscherm drukgevoelig. De technologie is al beschikbaar op het Trackpad van Apple’s nieuwe Macbook en de Apple Watch.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt