iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Apple ID aanmaken

Deel artikel

Ben je de gelukkige nieuwe eigenaar geworden van de iPhone 6 Plus en heb je nog nooit eerder een iPhone gehad of een ander iOS apparaat? Ben je er dan van bewust dat het noodzakelijk is om een Apple ID aan te maken. Zonder een Apple ID kun je de iPhone 6 Plus niet volledig gebruiken.

De Apple ID moet aangemaakt worden om gebruik te kunnen maken van nagenoeg alle diensten die Apple aanbiedt. Met je persoonlijke Apple ID kun je aankopen voltooien in de App Store en iTunes Store. Verder krijg je door het aanmaken van een Apple ID, 5GB gratis ruimte in iCloud waar je een backup kunt maken van je iPhone 6 Plus zodat je nooit gegevens, foto’s, video’s, apps en muziek kwijt raakt als bijvoorbeeld je iPhone stuk gaat of in het ergste geval als die gestolen wordt.

Daarnaast kun je door het aanmaken van Apple ID de functie vindt mijn iPhone inschakelen, zo kun je overal en altijd precies zien waar je iPhone zich bevindt. Apple ID werkt ook in combinatie met Touch ID, de nieuwe en veiligere manier van het beveiligen van je iPhone 6 Plus.

Je hoeft maar één keer een Apple ID aan te maken, ook al heb je meerdere iOS apparaten. Met je Apple ID kun je op elk iOS apparaat bij je eigen bestanden komen die gekoppeld zijn aan jouw Apple ID. Als je nog geen Apple ID hebt dan kun je dit heel makkelijk aanmaken. Start je de iPhone 6 Plus voor de eerste keer op dan wordt je gevraagd om een Apple ID in te voeren of aan te maken, het aanmaken is binnen enkele minuten voltooid.

Heb je deze stap overgeslagen dan kun je in een later stadium alsnog een Apple ID aanmaken door de volgende stappen te volgen op je iPhone 6 Plus:

Ga Naar ‘Instellingen’ > ‘iTunes en App Store’ > ‘Log-in’

Bij log-in kun je aangeven dat je nog geen Apple ID hebt en dat je er één wilt gaan aanmaken. Koop voordat je een Apple ID gaat aanmaken een iTunes kaart. Met de iTunes kaart kun je geld aan je Apple ID toevoegen, zodat je ook betaalde apps, muziek en films kunt downloaden. De iTunes kaart kun je online kopen vanaf 10 euro.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt