iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Apple bestelt 90 miljoen toestellen iPhone 6s en iPhone 6s Plus

Deel artikel

Apple is drukdoende met de komst van de nieuwe generatie iPhones en ze zetten naar verluid hoog in op de verkoop van de vermeende iPhone 6s en iPhone 6s Plus. De techgigant heeft naar verluid haar fabrikanten gevraagd om dit jaar tussen de 85 en 90 miljoen exemplaren te produceren.

Vorig jaar werden de iPhone 6 en iPhone 6 Plus gretig gekocht door consumenten, dat er zelfs een te kort aan de nieuwe iPhones ontstond. Apple wil naar verluid dit voorkomen en heeft daarom haar fabrikanten gevraagd om voldoende exemplaren te produceren voor het einde van dit jaar. Ondanks de minimale aanpassingen heeft Apple hoge verwachtingen van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

Het design van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus zal vrijwel zeker niet afwijken van het oude design. De iPhone 6s krijgt een 4,7-inch display en de iPhone 6s Plus een 5,5- inch display. Qua hardware zou het toestel wel flink onder handen zijn genomen door het tech bedrijf uit Cupertino. Zo zou onder andere de processor, de camera en het display vernieuwd zijn.

Het display van de nieuwe generatie wordt mogelijk uitgerust met Force Touch technologie. Dit is tevens de reden waarom de nieuwe iPhone dikker zou zijn dan zijn voorganger. Het display zou wel dezelfde resolutie behouden. Ook zou er een nieuwe kleur toegevoegd worden aan het kleurenschema van de toestellen. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zullen sowieso verkrijgbaar zijn in de kleuren Gold, Space Grey en Silver. De nieuwe kleur is mogelijk Rosé Gold.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt