iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

App ontwikkelaar komt met One-Handed Keyboard

Deel artikel

Enkele jaren geleden werd je voor gek verklaard als je zei dat Apple met een phablet op de markt zou komen. Nu heeft Apple toch echt zijn eerste phablet uitgebracht. De iPhone 6 Plus heeft een 5,5 inch beeldscherm. De phablet is stukken groter dan de voorgaande generaties en ondanks dat de phablet razend populair is over de hele wereld, kan de phablet ook voor problemen zorgen.

Doordat iPhone 6 Plus zo enorm groot is kan het bijna niet met één hand bediend worden zoals dat wel mogelijk is bij de voorgaande generaties. Een App ontwikkelaar heeft hier handig op ingespeeld door een One-Handed toetsenbord te ontwikkelen. Met het One-Handed toetsenbord kan de iPhone 6 Plus weer met één hand bediend worden.

De app met de naam One-Handed Keyboard is te downloaden in de Apple App Store. Keer weer terug naar het oude vertrouwde toetsenbord, zoals je gewend was bij een oude generatie van de iPhone. De app One-Handed Keyboard is niet gratis te downloaden, je betaalt er namelijk € 1,79 voor.

Het is jammer dat de autocorrectie alleen werkt in het Engels. Maar heb je geen probleem met een Engelse autocorrectie of je gebruikt de autocorrectie niet, dan is de One-Handed Keyboard een prettig en handig toetsenbord om je iPhone 6 Plus weer met één hand te bedienen.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt