iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alweer problemen bij iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Deel artikel

Met een release van een nieuw toestel kun je de klok er op gelijk zetten dat er veel positieve reacties zijn maar ook negatieve. De iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn positief ontvangen maar al snel werden de nieuwe toestellen door menig persoon bekritiseerd. Het lijkt er op dat het dit jaar vooral zoeken is na kritiek op de nieuwe iPhones maar de meeste kritiek is allemaal terecht.

Dachten we dat we naar de Bentgate, Hairgate en de Firegate alles hebben gehad omtrent de iPhone 6 (Plus), komt er vandaag een bericht binnen dat de toestellen verkleuren. De nieuwe iPhones hebben een ‘plastic randje en deze kunnen verkleuren. Bronnen melden dat de antenne-onderbrekingen verkleuren in je broekzak.

De randen van de iPhone 6 (Plus) zouden door de kleur van de spijkerstof verkleuren. Dit melden bronnen aan de website BGR. De redactie van BGR heeft mensen gesproken die aantoonbaar bewijs hebben dat de plastic rand verkleurt is door de broekzak. De verkleuring komt vooral voor bij mensen die geen beschermhoesje gebruiken en de iPhone 6 Plus heel vaak per dag in de broekzak stopt en uit de broekzak haalt.

De verkleuring van de rand is een vergezocht probleem. Zo kunnen we van elk wissewasje wel een probleem maken. Volgens de website BGR zijn er maar slechts enkele mensen die klagen over het verkleuren van de iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Het lijkt wederom op een storm in een glaswater.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt