iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Al meer dan 4 miljoen pre-orders

Deel artikel

Afgelopen vrijdag is de iPhone in de eerste 9 landen te bestellen middels een pre-order. Apple heeft naar buiten gebracht dat er alleen al in de eerste 24 uur ruim meer dan 4 miljoen pre-orders heeft ontvangen voor de iPhone 6 Plus en iPhone 6.

Het aantal pre-orders breekt ieder record van Apple. Er wordt nu al gezegd dat Apple alle verkooprecords gaat verbreken met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Bij de release van de iPhone 5 werden slechts 2 miljoen pre-orders geplaatst in de eerste 24 uur. Bij de release van de iPhone 5s en 5c zijn helaas door Apple geen cijfers naar buiten gebracht.

Consumenten uit de Verenigde Staten, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore en het Verenigde Koninkrijk waren de eersten die een pre-order konden plaatsen. De toestellen worden naar verwachting aanstaande vrijdag 19 september uitgeleverd. De pre-orders hebben alle verwachtingen overstegen en Apple is zelfs nu al door de eerste voorraad heen. Het is daarom maar de vraag of alle pre-orders tijdig geleverd zullen worden.

Klokslag 00:00 uur op 19 september is het nieuwe toestel in Nederland te bestellen

In Nederland kunnen de consumenten juist aanstaande vrijdag vanaf klokslag 00:00 uur de iPhone 6 en iPhone 6 Plus bestellen middels een pre-order. De uitlevering van deze toestellen staan gepland voor vrijdag de 26ste van september. Het is ook mogelijk om bij één van de drie Nederlandse Apple Stores voor de deur te gaan wachten op 26 september om als eerste de iPhone 6 of iPhone 6 Plus te bemachtigen.

Er wordt alleen nu al ontzettend lange wachtrijen verwacht omdat veel consumenten nu eenmaal de nieuwe iPhone ontzettend graag willen bemachtigen. Het lijkt erop dat de Apple Stores geen oneindige voorraad hebben want er staat op de website duidelijk vermeld wie het eerst komt wie het eerst maalt. Wil je heel graag de iPhone 6 of iPhone 6 Plus bemachtigen? Pak je slaapzak en campingstoel maar alvast in en ga richting Amsterdam, Den Haag of Haarlem om nu alvast je plekje te claimen voor één van de Apple Stores!

Verkoopaantallen gaan alle records verbreken

De belangstelling voor de twee nieuwe iPhone modellen waren al voordat de toestellen officieel bekend waren gemaakt het gesprek van de dag. De hele wereld zat met smart te wachten op de presentatie in Cupertino. Apple verwacht dit jaar meer dan 80 miljoen exemplaren van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus te kunnen verschepen. Vorig jaar in 2013 verscheepte Apple in dezelfde periode 60 miljoen exemplaren van de iPhone 5s en 5c.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt