iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

50 tips & tricks voor iPhone 6 Plus

Deel artikel

Als je even de tijd neemt en gericht zoekt op Google dan vind je binnen no-time alle informatie waarna je op zoek bent. Wij hebben eens gezocht naar tips & tricks iPhone 6 Plus. Wij zijn enorm veel tips & tricks tegen gekomen op het internet, te veel om ze allemaal te beschrijven.

De tips & tricks voor iPhone 6 Plus lopen uiteen van het maken van de perfecte foto tot het veranderen van toetsenbord. Alle tips & tricks zijn enorm bruikbaar en toepasbaar bij iPhone 6 Plus met iOS 8.1.

Doordat er enorm veel tip & tricks op het internet te vinden zijn en omdat er te veel zijn om ze allemaal te beschrijven, hebben wij hieronder een YouTube video geplaatst van het YouTube kanaal TechSmartt. In een 15 minuten durende YouTube video leggen ze meer dan 50 tips en tricks uit voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Veel plezier bij het kijken van video en natuurlijk bij het uitproberen van alle tips & tricks. Let wel de video is in het Engels!

50+ Tips & Tricks voor de iPhone 6 Plus

http://youtu.be/Tlh-DudoPfI

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt