iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

2K-scherm voor iPhone 6s Plus

Deel artikel

Er is wederom een nieuw gerucht opgedoken met betrekking tot de iPhone 6s Plus. Volgens de laatste geruchten krijgt het toestel met 5,5-inch een 2K-scherm. Het betreft een gerucht dus de kans is ook aanzienlijk dat het niet klopt. Een 2K-scherm is wel een hele grote stap voorwaarts en normaliter doet Apple dat niet in een s-jaar.

Apple is geen bedrijf dat elk jaar gi-gan-tische veranderingen doorvoert. Het bedrijf uit Cupertino, Californië kijkt juist altijd naar het verfijnen van enkele aspecten, zowel op software als hardware gebied. De techniek van 2K-schermen zijn nog heel kostbaar en het is niet in te denken dat Apple dit soort schermen nu al in gaat zetten bij de iPhone 6s Plus.

Dat Apple altijd afwacht en pas op het goede moment ergens in stapt is vorig jaar wel gebleken met de komst van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De genoemde twee zijn ’s werelds best verkopende smartphones en iedereen wil nog steeds ontzettend graag de iPhone 6 en iPhone 6s Plus. Mogelijk krijgt de volgende generatie een zelfde uiterlijk alleen wordt er aan de soft- en hardware enkel aspecten verandert.

Wij verwachten niet dat de iPhone 6s Plus uitgerust zou zijn met een 2K-scherm, maar de iPhone 6s Plus zal wel wederom enkele aspecten beter hebben als de iPhone 6s. bij de huidige generatie heeft de iPhone 6 plus als extra optische beeldstabilisatie en zoom weergave. Dus we verachten wel wat extra’s maar niet een 2K-scherm.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt