iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

24 oktober ligt de nieuwe iPad al in de schappen

Deel artikel

De nieuwe iPad wordt vermoedelijk mogen op 16 oktober gepresenteerd door Apple. Op 16 oktober 2014 heeft Apple namelijk een evenement georganiseerd en als Apple zich houdt aan de traditie is het na de iPhone presentatie tijd voor de iPad en Macbook presentatie.

Een anonieme bron heeft bevestigd dat Apple 16 oktober een nieuwe iPad Mini en iPad Air presenteert. Dezelfde anonieme bron meldt via Macrumors dat Apple de nieuwe iPads al op 24 oktober in de schappen zal leggen. De bron is volgens Macrumors doorgaans goed geïnformeerd.

Nieuwe iPads in Nederland mogelijk een week later in de schappen

De datum die genoemd wordt voor de start van de verkoop komt overeen met de Apple filosofie. 24 oktober 2014 valt namelijk op een vrijdag en Apple start altijd de verkoop van nieuwe producten op vrijdag. Het is niet bekend of de nieuwe iPads ook vanaf 24 oktober in Nederland in de verkoop gaan. In Nederland moesten we tot nu toe altijd een week langer wachten op de start van de verkoop van de iPad en hiervan uitgaande zal het betekenen dat Apple de verkoop va de nieuwe iPad in Nederland aanvangt op 31 oktober.

De anonieme bron van Macrumors weet niet te melden welke producten Apple op dit moment importeert maar naar verluid gaat het om de iPad Air 2 en een vernieuwde iPad Mini. De iPad Air 2 is veelvuldig in de geruchten naar voren gekomen, over de vernieuwde iPad Mini is veel minder bekend.

Vermeende 12,9 inch iPad tot nader order uitgesteld

Er was eerder ook sprake van een grotere iPad met 12,9 inch beeldscherm maar deze iPad is volgens de laatste geruchten tot nader order uitgesteld. Dit heeft te maken met het enorme succes van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Dit zou allemaal te maken hebben dat de fabrikanten van de Retina schermen geen grotere beeldschermen op dit moment kunnen leveren door de enorme vraag naar de iPhone 6 Plus.

Gerelateerd nieuws

Apple

Apple Pay, je nieuwe portemonnee

Voorbij zijn de dagen van het zoeken naar je portemonnee. Je hoeft nu nooit meer te zoeken naar de juiste creditcard of pinpas. Je hebt