iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

iPhone 6 Plus Kopen

iphone 6 plus kleurenHet kopen van een nieuwe iPhone: er is maar één beslissing die ertoe doet

De hele wereld is al op de hoogte van de nieuwe iPhones, want het is het gesprek van de dag. De meeste gesprekken gaan maar over één ding en dat is: Welke iPhone ga jij kopen?

Men zegt wel eens dat de geschiedenis een indicatie is voor wat er in de toekomst staat te gebeuren. Dit geldt helemaal wanneer een nieuwe iPhone op de markt komt. We hebben al jaren achtereenvolgens gezien dat de iPhone zo populair is dat consumenten zelfs al dagen voordat het toestel verkrijgbaar is voor de Apple Store gaan zitten. Daarnaast gaan honderdduizenden, of zelfs miljoenen mensen over de hele wereld de nieuwe iPhone vooruitbestellen, want iedereen wil de nieuwste iPhone zo snel mogelijk in handen hebben.

Dit jaar is alles anders want Apple brengt niet één vlaggenschip uit nee ze brengen er twee uit en dan moet je eerst bij jezelf nagaan welke iPhone het dit jaar wordt. Er zijn genoeg verschillen op te merken bij de twee modellen want de iPhone 6 Plus heeft meer functies, betere camera, is groter en is aanzienlijk duurder geprijsd. De gesprekken op straat en op social media bevestigen dat consumenten twijfelen welke iPhone ze dit jaar gaan kopen. Gaan ze voor de grootste iPhone ooit of juist voor de dunste iPhone ooit. Het is voor veel consumenten een dilemma om de juiste koop beslissing te nemen.

Uit de berichtgevingen omtrent de dilemma’s neigen veel consumenten naar de iPhone 6 Plus, want de 6 Plus maakt betere foto’s dan zijn kleinere broertje, dankzij de nieuwe optische beeldstabilisatie.
Maar dan hoor je direct erachteraan dat de iPhone 6 Plus veel te lomp is. Het dilemma blijft zo voortduren. Maar het antwoord is eenvoudiger dan veel consumenten denken. Wanneer Apple de nieuwe iPhone 6S telefoons uitbrengt zal het dilemma nog veel groter worden!

Wanneer kun je een iPhone 6S Plus kopen?

Het is nog niet bekend wanneer de de iPhone 6S Plus uitkomt. Ook over de prijs van een los toestel en met abonnement is nog niks bekend. De verwachting is dat veel consumenten die nieuwe iPhone 6S Plus willen gaan kopen. Wanneer er meer bekend is deze smartphone zullen wij dat op onze website kenbaar maken!

Abonnementen vergelijken

[bm_show_telecom_subs phone=”85″]

De iPhone 6 heeft een 4,7 inch, 1334 x 750 pixel display, terwijl de iPhone 6 Plus een 5,5 inch, 1920 x 1080 pixels display heeft. De iPhone 6 Plus is uitgerust met optische beeldstabilisatie (OIS) bij de iSight camera, terwijl de kleinere iPhone 6 niet de functie heeft. En de iPhone 6 Plus heeft een grotere batterij. Wat voor een display de nieuwe iPhone 6S en de 6S Plus zullen krijgen is nog niet bekend!

Beide displays worden door Apple beschouwd als Retina HD, en hoewel de iPhone 6 Plus een hogere resolutie heeft, is het bij beide toestellen onmogelijk om de pixels met het blote oog waar te nemen. Maar de helderheid en scherpte van de iPhone 6 Plus is velen malen beter, want het toestel heeft een Full HD resolutie.

Verder verschillen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus niet heel veel van elkaar. Ze hebben dezelfde chipset en draaien beide op iOS 8. Het is alleen de vraag wat je allemaal wilt doen met de iPhone. Als je de beste iPhone wilt kopen dan is de iPhone 6 Plus het toestel die voor jou bedoelt is. Het enige compromis die je moet maken is dat je met een grote smartphone loopt. Heb je liever geen grote smartphone dan moet je de iPhone 6 kopen en dan moet je enkele compromissen maken met betrekking tot enkele features en extra’s. Men verwacht wel dat de iPhone 6S Plus veel zal verschillen van de “oude iPhone 6 modellen”. Als we de geruchten moeten geloven dan zal de iPhone 6S Plus worden voorzien van nieuwste technologische snufjes. Er is echter nog niks officieel bevestigd, dus nog even afwachten!

Het kiezen van de juiste iPhone is niet moeilijk, het heeft te maken met welke compromissen je wilt maken. Nu kun je met een gerust hard de juist nieuwe iPhone kopen. Welke kleur wil je?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *