iPhone 6 Plus

iPhone 6 plus kleuren

Niemand had ooit gedacht dat Apple een iPhone op de markt zou gaan brengen met een beeldschermformaat van 5,5 inch, tenminste een jaar geleden. Vandaag de dag is de Apple iPhone 6 Plus een feit en het toestel heeft een beeldschermformaat van 5,5 inch. Het is de grootste iPhone ooit gemaakt. 2014 gaat de boeken in dat Apple niet één maar twee nieuwe vlaggenschepen op de markt brengt. Naast de iPhone 6 Plus brengt Apple ook de iPhone 6 met een 4,7 inch beeldschermformaat. Welk formaat heeft jouw voorkeur?

Niet alleen het formaat van de beeldschermen is verandert aan de iPhone, alles is verandert. Apple heeft twee indrukwekkende smartphones geproduceerd die in alle opzichten stukken beter zijn dan alle voorgaande iPhone generaties. Zo hebben beide toestellen een Retina HD Display maar de schermresolutie van de toestellen verschilt wel. De iPhone 6 plus heeft een Full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels en de iPhone 6 heeft een resolutie van 1334 x 750 pixels. Op zich zit er tussen de twee toestellen bijna geen verschil maar toch geeft de iPhone 6 Plus je net iets meer, zoals optische beeldstabilisatie

Apple heeft aan de kleuren van de iPhone 6 Plus niets verandert. Het toestel is in orecies dezelfde kleuren verkrijgbaar als de iPhone 5s. Hetzelfde geldt voor de iPhone 6. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn Space Grey, Silver en Gold. Naast de kleur mogelijkheden heb je ook nog de mogelijkheid om te kiezen uit drie opslagcapaciteiten namelijk 16GB, 64GB en 128GB.

Apple geeft je nu wel heel veel keuze mogelijkheden. Weet je al welke iPhone je gaat kopen? Want je hebt naast het beeldschermformaat ook nog de keuze uit kleur en opslagmogelijkheden.