iPhone 6 Plus

Zoek
Sluit dit zoekvak.

iPhone 6 Plus 64GB

iphone 6 gold zijkantApple heeft in 2014 de iPhone 6 Plus gelanceerd. Naast de iPhone 6 Plus lanceerde Apple de iPhone 6. De twee nieuwe toestellen volgen de iPhone 5s en iPhone 5c op. Het is voor het eerst in lange tijd dat Apple het beeldschermformaat vergroot heeft. Vooral de iPhone 6 Plus is ten opzichte van de vorige generaties een stuk groter, maar liefst 1,5 inch. De iPhone 6 Plus heeft een 5,5 inch Retina HD Display en is hiermee de eerste phablet van Apple. Het nieuwe toestel van Apple is verkrijgbaar met verschillende opslagcapaciteiten. De iPhone 6 Plus is verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 16, 64 en 128 gigabyte.

Apple heeft de opslagcapaciteit van 32 gigabyte geschrapt en heeft hiervoor in de plaats de iPhone 6 Plus 128 gigabyte toegevoegd aan het assortiment. Het voordeel voor jou als consument is dat je nu voor de prijs van een 32 gigabyte variant de iPhone 6 Plus 64 gigabyte kunt aanschaffen. De iPhone 6 Plus met 64 gigabyte opslagcapaciteit is het ideale model van vandaag, want je kunt meer dan voldoende opslaan op je iPhone. Het model met 64 gigabyte opslagcapaciteit is verkrijgbaar vanaf 899 euro.

Het is niet mogelijk om de opslagcapaciteit uit te breiden met een microSD-kaart. Het is daarom extra van belang om het juiste model aan te schaffen met voldoende intern opslaggeheugen.

iCloud biedt uitkomst

Als je al in het bezit bent van een iPhone dan ken je de dienst iCloud vast en zeker al wel van Apple. Ben je nog niet bekend met iCloud? Het is een dienst van Apple met extra opslagcapaciteit in de cloud. Iedere iOS gebruiker krijgt 5 gigabyte gratis opslagruimte in iCloud, Hier hoef je in principe alleen maar een Apple ID voor aan te maken. Is de 5 gigabyte opslagcapaciteit voor jou niet genoeg dan kun je extra opslagruimte bij kopen.

Om extra opslagruimte te kopen hoef je alleen maar naar instelling te gaan en dan naar iCloud. Hier kun je aangeven hoeveel opslagruimte je bij wilt kopen. Met extra opslagruimte kun je al je content opslaan op de iPhone 6 Plus 64 gigabyte en in de iCloud. De iCloud wordt ook gebruikt voor back-ups die de iPhone 6 Plus automatisch kan maken als je hier toestemming voor geeft. Met de automatische back-ups verlies je nooit belangrijke content. Upgrade je opslagcapaciteit makkelijk en eenvoudig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *