iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Nieuwe release ios 8

IOS 8

De grootste iOS release ooit. Dit jaar staat bij Apple alles in het teken van groot. Niet alleen de iPhone 6 Plus is groot ook de release van iOS 8 is de grootste in de historie van het mobiele besturingssysteem van Apple. IOS 8 komt met een grote hoeveelheid updates voor apps die je dagelijks gebruikt, zoals foto’s en berichten. Met iOS 8 kun je nog gemakkelijker content delen met familie, vrienden en kennissen. iPhone 6 Plus en iOS 8 zijn prachtig samen, ontdek het zelf!

Wat is IOS8?

IOS is de basis van elke iPhone, iPad en iPod Touch. Het is een mobiel besturingssysteem die wordt geleverd met een verzameling van apps waarmee je de dagelijkse dingen, en de niet alledaagse dingen, op een leuke en simpele manier kunt doen. iOS is enorm gebruiksvriendelijk en als je er eenmaal mee hebt gewerkt wil je nooit meer wat anders.

IOS wordt bestempeld als ’s werelds meest geavanceerde mobiele besturingssysteem. Het heeft een eenvoudig te gebruiken interface, geweldige functies en het staat voor veiligheid. Doordat iOS gebruiksvriendelijk is het een aantrekkelijk besturingssysteem voor jong en oud. Met iOS 8 kan iedereen de was doen! Met iOS loop je altijd jaren vooruit en dat komt omdat iOS afgestemd is op de hardware in de apparaten van Apple.

Vanaf het eerste moment dat je met iPhone 6 Plus aan de slag gaat, weet je meteen hoe je te werk moet gaan. IOS is ontworpen zodat iedereen het begrijpt en er makkelijk mee overweg kan. Het eenvoudige beginscherm nodigt je meteen uit om de verschillende ingebouwde apps te ontdekken. Met iOS kun je makkelijk surfen op het web, foto’s maken en bekijken en tekstberichten versturen naar al je vrienden. Het maakt niet uit wat je doet of welke app je gebruikt, want met de home button kun je ten alle tijden terug naar het begin scherm.

  1. Foto’s
  2. Berichten
  3. Muziek
  4. Kaarten
  5. Facetime

6. Safari
7. Airdrop
8. Health
9. Airplay
10. Carplay

Bovenstaande apps maken het gebruik van iPhone 6 Plus aanzienlijk makkelijker, productiever en leuker. IOS zal je leven op de kop zetten, want alles is in een handomdraai geklaard. Het leukste is dat de bovenstaande apps nog niet eens alle voor geïnstalleerde apps zijn die je bij iOS krijgt.

Download apps vanuit de App Store

Met iOS heb je daarnaast toegang tot meer dan 1,3 miljoen apps uit de App Store. Het is bijna onmogelijk om niet de juiste app te downloaden die je nodig hebt, je kunt echt alles downloaden vanuit de App Store. Er zal bijna geen rotzooi in de App Store te vinden zijn want alle apps worden gekeurd door Apple zelf en dit allemaal om de kwaliteit te bewaken van iOS. Het downloaden van apps uit de App Store is kinderlijk eenvoudig. Zoek de juiste app en installeer het door slechts je vingerafdruk te scannen met Touch ID. Let wel op: in de App Store vind je gratis apps en apps waarvoor je moet betalen.

Wat is nieuw in IOS8?

Je kunt je beter afvragen wat niet nieuw is in iOS 8. Het hele mobiele besturingssysteem heeft een update gekregen en dat allemaal om iOS nog gebruiksvriendelijker te maken. Zo kun je nog sneller foto’s opzoeken en bewerken, voice berichten versturen via iMessage en een slim toetsenbord gebruiken. De nieuwe app Health zorgt ervoor dat jezelf je gezondheid in de gaten kunt houden. En je kunt iCloud en Touch ID op een volledig nieuwe manier gebruiken welke beter en sneller is. iOS 8 is ge-wel-dig, ervaar het allemaal zelf met iPhone 6 Plus.