iPhone 6 Plus

Camera

Vernieuwde camera

Elke dag maken mensen met hun smartphone foto’s, maar de meest gebruikte fotocamera op dit moment is de camera op de iPhone. Dat komt omdat de iSight camera het je zo ongelooflijk makkelijk maakt. Nu is de iSight camera nog veel beter, in aanvulling op de grote 1,5-micron pixels en een f/2.2 diafragma, is ’s werelds meest populaire camera voorzien van nieuwe technologieën, zodat iedereen nog betere foto’s kan maken.

De iSight camera is niet alleen geweldig voor het maken van foto’s het maakt ook prachtige video’s. Apple heeft een aantal nieuwe features toegepast waardoor je nu de optie hebt om video’s op te nemen op 1080p HD, Slo-Mo en je kunt nu zelfs een time-lapse video maken met de iSight camera. Het mooiste van alles is dat je nadien het resultaat terug kunt bekijken op het fantastisch grote Retina HD Display.

iphone-lens-gf3d5aebe9_640
girl-ga5d43afb7_640

Dezelfde camera, maar nog veel beter

Apple heeft alle innovatieve technologie uit de kast gehaald om de beste camera die er is nog beter te maken. Daarom heeft Apple nieuwe features toegepast aan de 8 megapixel iSight camera, zoals een volledig nieuwe sensor met Focus Pixel, verbeterde gezichtsherkenning en belichting. Het maken van een foto is met de iPhone 6 Plus een makkie. Hetzelfde geldt voor het maken van video’s, de iPhone 6 Plus maakt het allemaal stukken makkelijker.

Hieronder beschrijven we de de nieuwe tools die Apple heeft geïntroduceerd bij het nieuwe toestel die sinds kort op de markt verkrijgbaar is. Apple loopt momenteel ver voor op zijn concurrenten. Zo heeft Apple onder andere al de mogelijkheid om je telefoon te ontgrendelen door middel van gezichtsherkenning of corrigeert de camera automatisch de belichting.

Focus pixel

Focus Pixels zijn mogelijk gemaakt door Apple’s nieuw ontworpen beeldsignaal processor. Focus Pixels biedt de camera sensor meer informatie over de afbeelding en de sensor heeft een snellere autofocus, welke zo snel is dat je het niet eens ziet.

Gezichtsherkenning

De iSight camera is nu instaat om gezichten sneller en beter te herkennen, zelfs gezichten op afstand of in een groep worden razendsnel herkent. Dit allemaal om betere portretten te maken en groepsfoto’s. Gezichtsherkenning is zelfs uitgerust met lach en knipper detectie, waardoor je altijd de beste foto kunt maken met de 8 megapixel iSight camera van iPhone 6 Plus.

Belichting

Foto’s of video’s lichter of donkere maken? Dat kan met één simpele swipe in de slider van de camera app. Nu heb je altijd de juiste belichting voor het juiste moment. Belichting is één van de innovatieve technologieën waardoor de iSight camera nog beter is geworden.

Optische Beeldstabilisatie (OIS)

De iSight camera van iPhone 6 Plus onderscheidt zich van de iSight camera bij de iPhone 6 doordat de camera uitgerust is met optische beeldstabilisatie (OIS). De optische beeldstabilisatie werkt met de A8-chip, gyroscoop en de M8-bewegingscoprocessor. Met optische beeldstabilisatie zal je ongeacht een trillende hand altijd de perfecte foto kunnen maken. Het is tot op heden een unieke integratie bij een smartphone!

Panorama mode

Panorama foto’s zijn niet nieuw, iPhone 6 Plus biedt je nu alleen de mogelijkhied om panorama foto’s te maken in een veel hogere resolutie, namelijk tot wel 43 megapixels. Daarnaast is zal de dynamische automatische belichting zichzelf aanpassen zodat je een ongelooflijk heldere panorama foto kunt maken. Fotograaf nu de mooiste gebieden met deze geweldige nieuwe Pano Mode!