iPhone 6 Plus

Search
Close this search box.

Accessoires

Special design hoes

Maak van de iPhone 6 Plus je eigen iPhone 6 Plus door accessoires te kopen die speciaal ontworpen zijn voor de iPhone. Hedendaags kun je buitengewoon veel accessoires bestellen voor je smartphone en dat geldt natuurlijk ook voor je iPhone 6 Plus. Ben je op zoek naar de juiste accessoires voor je iPhone 6 Plus? Vindt ze hier!

Accessoires van Apple zelf hebben de perfecte pasvorm en bieden een geweldige afwerking. Je kunt natuurlijk ook replica accessoires in de winkel of op het internet kopen, maar een geweldig toestel zoals de iPhone 6 Plus die gun je toch alleen het beste.

Een accessoire die je direct bij je iPhone 6 Plus moet bij bestellen is een bescherm case. Er zijn verschillende soorten beschermhoesjes maar wil je er één met de perfecte pasvorm en die van hoogwaardige kwaliteit is gemaakt kies dan voor de beschermhoesjes van Apple. Bij Apple heb je keuze uit twee verschillende beschermhoezen

Bestel direct jouw hard-case in de Apple Store

Leather Case

Hou je van luxe kies dan voor een lederen case. De lederen cases zijn gemaakt van premium, met de hand geselecteerd leer, welke behandeld is met hoogwaardig aniline kleurstof. Het maakt niet uit welke kleur je kiest alle lederen cases zien en prachtig uit en stralen luxe uit. Het leer past perfect over de gebogen vorm van iPhone 6 Plus. Met de lederen bescherm case van Apple bescherm je de iPhone 6 Plus optimaal.

Silicone Case

Voor iPhone 6 Plus kun je ook kiezen voor een silicone case. Kies je voor deze beschermhoes dan behoud iPhone 6 Plus zijn ongelooflijk slanke vorm. De camera blijft ook beschermd omdat deze net onder de case valt. De binnenkant van de siliconen cases is voorzien van microvezel voering en dit beschermt de gehele iPhone. Je iPhone 6 Plus zal optimaal beschermt zijn met de silicone case van Apple.